over de Stichting

Stichting Ollie's Productions heeft als doel jongeren te empoweren en faciliteren in hun (zoek)tocht naar een bewuste, kansrijke en vreugdevolle loopbaan     


Met deze doelstelling hebben oprichters Benjamin Veenstra en Chudi Uzozie leven in stichting Ollie's Productions geblazen. Vanuit een indrukwekkend trackrecord aan projecten in het onderwijs- en jongerendomein hebben zij besloten om ook buiten het onderwijs een bijdrage te leveren aan het empoweren van jongeren en jong volwassenen. Gesterkt door een ervaren bestuur en tezamen met bekende én nieuwe partners vanuit verschillende werkvelden en disciplines, zoals vormgevers, producers en coaches.

Het enthousiasmeren van de jongste generatie is moeilijk, maar afhankelijk van wat je hen te bieden hebt en in hoeverre jij open staat voor hun input, zeker niet onmogelijk. Je moet van goede huize komen en geen onzin verkopen. In de klas, maar al helemaal daarbuiten - in hun vrije tijd.

Met Ollie’s Productions willen willen we een kwaliteitsslag slaan in het aanbieden van innovatieve projecten en events in het jongerendomein, zowel in steden als dorpen, rondom de thema’s life choices, entrepreneurship en communitybuilding. De organische roots, het bijbehorende dna en netwerk van het werkveld, zoals een stad of een gemeente, is voor Ollie's Productions het uitgangspunt om vanuit te werken. Simpel gezegd: we werken het liefst samen met lokale partners, ondernemers en instellingen en above all... met de doelgroep zelf, jongeren dus.  

Chudi en Benjamin

Chudi en Benjamin