BESTUUR STICHTING OLLIE'S PRODUCTIONS

Het bestuur van Ollie's Productions is nauwkeurig samengesteld op basis van hun jarenlange ervaring, het netwerk dat hierbij past en de diversiteit aan kennis en vaardigheden die een ieder heeft. Voor Stichting Ollie's Productions houden zij toezicht op de kwaliteit van de projecten en de kansen en vraagstukken vanuit het werkveld. De directie wordt gevormd door Benjamin Veenstra & Chudi Uzozie

 
 
Schermafbeelding 2018-07-24 om 16.09.16.png

Corry den rooijen - voorzitter

Corry werkt als onderwijskundige aan opleidingsprojecten voor o.a. Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst, Jeroen Bosch Academie, Federatie Gezondheidszorg Psychologen en Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. Ze leidde het MMV-deelproject ‘CanBetter’ en Scherpbier 2.0, gericht op de concretisering van competentiegericht opleiden en de efficiënte integratie daarvan in de dagelijkse praktijk. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring in de dagelijkse opleidingspraktijk. Onlangs verscheen haar boek 'Het coachboek voor opleiders', dat inmiddels een vierde druk krijgt.  

 

 

Dick Pasman - secretaris

Action speaks louder than words (keb' mo). 

Dit is de key slogan voor Dick’s aanpak in het activeren van Young professionals. Jarenlang was hij senior trainer en coach bij advies- en trainingsbureau Gooiconsult. Hij verkocht en ontwikkelende in-company trainingstrajecten voor grote klanten zoals KLM, ABN/AMRO, B/CICT en kleinere zoals ZN, Nyloplast, Peugeot, ministerie VWS en gemeenste Oss. Sinds 2009 is Dick docent op de Hogeschool van Amsterdam, waar hij de commerciële vakken geeft aan de goedgebekte HBO’ers van de opleiding commerciële economie. 

Schermafbeelding 2018-07-24 om 16.09.26.png

Schermafbeelding 2018-07-24 om 16.39.36.png

Petjo molenaar - algemeen bestuurslid

Selfmade man in het onderwijs. Heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend als manager en directeur in het MBO onderwijs, name voor creatieve (media) opleidingen. Hij was actief op het ROC van Amsterdam, het Mediacollege en inmiddels geeft Petjo als directeur leiding aan de sector creatieve industrie op Aventus. Petjo is zowel hands-on sterk als ook conceptueel. Zijn uitgangspunt is altijd het welzijn en de persoonlijke (beroeps)ontwikkeling van de student.