Onze projecten

De projecten van Ollie's Productions kenmerken zich door de focus op het verenigen van jongeren door middel van inspiratie, ondernemerschap en kennis. Peer-to-peer, vanuit bewondering en met zeer gerichte voorbeelden en de juiste dosis kennis gaan jongeren aan de slag om het beste uit elkaar te halen.

Onder de inspirerende en professionele leiding van het team van Ollie en onze partners geven we jongeren de kans om ervaringsgericht aan de slag te gaan met ondernemen, keuzes maken, zichzelf presenteren, concepten te ontwikkelen en events te organiseren.

Vanuit de kracht en motivatie van hun eigen ideeen, gesteund door de middelen en ervaring van onze partners brengen we jongeren en jong volwassenen een stap verder. Een stap verder met hun bedrijf, in hun loopbaan of het keuzeproces hiervan, een stap verder in de ontwikkeling van de set aan skills die hen het vertrouwen geeft in een selfmade toekomst.

Een toekomst waar kansen niet vanzelfsprekend of onuitputtelijk zijn, maar een goed moment om voor jezelf te kiezen en datgene dat je hiervan weerhoudt onder ogen te komen. The real deal.

En als ze hierin slagen dan is de voldoening hiervan vaak voldoende brandstof om deze goede lijn door te zetten en - in veel gevallen - zelf een voorbeeld te worden van het najagen van een maakbare toekomst voor andere jongeren. 

Een goed voorbeeld hiervan is het project the Boardroom, waar komend jaar de derde editie van gepland staat.